thema: Vrijetijd, jouw geweldige tijd! – De dansers

Ik ben Júlia, de reizende kunstenares. En ik wil jullie vertellen over toen ik nog een piepklein meisje was. Ik woonde aan de andere kant van de wereld. En weet je wat? Daar dragen alle kleine kinderen een uniformpje! Het mijne was blauw en wit. En altijd als ik het aandeed, werd ik een danseresje! Dan draaide ik, sprong ik en rekte ik mij uit tot ik de zon en de maan kon aanraken. Ik danste zonder begin en zonder einde, en de wereld draaide om mij heen. In jouw eigen fantasie kan alles gaan zoals jij dat wilt. Heb jij een lievelingspak, schoenen of jurk?

Ik ben Júlia, de reizende kunstenares.
En ik wil jullie vertellen over toen ik nog een piepklein meisje was.

Ik woonde aan de andere kant van de wereld. En weet je wat? Daar dragen alle kleine kinderen een uniformpje! Het mijne was blauw en wit.

En altijd als ik het aandeed, werd ik een danseresje! Dan draaide ik, sprong ik en rekte ik mij uit tot ik de zon en de maan kon aanraken. Ik danste zonder begin en zonder einde, en de wereld draaide om mij heen. In jouw eigen fantasie kan alles gaan zoals jij dat wilt. Heb jij een favoriete bezigheid, sport of hobby, die echt fijn voor en van jou is?